Super Pop Tour

Het goede nieuws is dat Jett Rebel weer op tour gaat. En het slechte nieuws? Dat is er niet. Jett Rebel heeft zichzelf opnieuw uitgevonden op zijn nieuwste album Super Pop en neemt deze good vibes mee naar Utrecht.

Frisser dan ooit maakte hij in zijn eentje Super Pop, zijn derde album in 12 maanden tijd. Een enorme prestatie die gevierd moet worden met de Super Pop Tour.

Sinds zijn eerste album Venus & Mars dendert de sneltrein van Jett Rebel onverstoord door Nederland, om onderweg een Edison en meerdere 3FM Awards op te pikken. Met haltes als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extra grote show in Ahoy zit inmiddels het hele spoor onder de glitters. Onlangs opende hij zelfs een eigen museum. “Ben je daar niog niet wat te jong voor?” Vroeg Mathijs van Nieuwkerk. “Ik vond het hoog tijd” antwoordde Rebel.

De Super Pop tour wordt een muzikaal spectakel zoals alleen Jett Rebel dat kan. Dans mee op ‘All The Way’, bekend van 3FM en Radio 2, of zwijmel weg op ‘Just In Case You’re Ever Down Again’. En de volgende halte? Dat weet alleen Jett Rebel zelf.

SUPER POP TOUR:
13.04 TivoliVredenburg, Utrecht
14.04 Doornroosje, Nijmegen
15.04 Paradiso, Amsterdam
20.04 Paard van Troje, Den Haag
21.04 Effenaar, Eindhoven

Jett Rebel – Super Pop Tour