Jett Rebel cureert tijdens Oerol Festival

De Betonning is het festivalterrein op West-Terschelling, waarbij tijdens het Oerol Festival 2017, op een experimentele manier de grenzen worden opgezocht door een muzieklaboratorium voor en door muzikanten te creëren. Dit jaar wordt binnen het thema “De Stem van de Nieuwe Generatie” een dialoog tussen muzikanten en bezoekers gestart over het vasthouden aan tradities en het doorbreken van patronen. Het programma van de Betonning is ook dit jaar weer verzorgd door verschillende curatoren. Oerol nodigt o.a. Jett Rebel uit om samen de Betonning op zijn kop te zetten. Naast muziek kan je deelnemen aan diverse activiteiten en staan er inspirerende installaties voor je klaar.

Jett Rebel krijgt op de Betonning de kans om zijn stem te laten horen en een andere kant te laten zien. Maandag neemt hij Willem Wits, Dakota, IX, DJ Elvis Leeft mee. Dinsdag vind je Jessica Manuputty, The Howlin’, Amber Gomaa, DJ Elvis Leeft op het podium.

Openingstijden
De Betonning is dagelijks geopend van 14:00 – 21:00. Op zondag 18 juni, de slotdag van Oerol, kun je dansen tot zonsondergang (22:09).

Meer informatie op: http://oerol.nl/